26. jaan 2008

Tere hilisest laupäevast,

panen südamele ja tuletan meelde, et lugege siis praegu ja vastama ootan ikka teisipäeviti.

Tegelikult oli mul asja ka, ma muutsin natuke blogi kujundust (noh lihtsalt teistmoodi on, mitte parem), aga aegajalt lisan ka linke. Ja pöörangi tähelepanu, et vaata K-tähe juurde, seal on uued lingid, nt KUULA "VÄIKE NÕID" . Vat kuulakegi, vikerraadiost leidsin (http://www.vikerraadio.ee/). "SIRLI, SIIM JA SALADUSED" on ka seal jutuna. See on eriti tore raamat, ise lugedes veel võib-olla pist raske, aga kuulates väga naljakas. Loomulikult võib neid raamatukogust kasvõi illustratsioonide (kunstniku tehtud piltide) vaatamiseks võtta.

Ning võib-olla hea sõber, panid tähele, et paremal kella all on slaidiesitlus "Tööd ja tegemised pildis", sinna tuleb peale klõpsata, sutsuke oodata ja juba hakkavad pildid ekraanil jooksma. Mõtlesin, et tegelikult on ikka mõnus küll oma külla tulnud vanaemale või nõbule või muule sügelisele, vabandust sugulasele, oma koolis tehtud kunstiteoseid või muud näpuosavust näidata.
Nüüd on koolil ka uus fotoaparaat, loomulikult vanast jälle parem ja kvaliteetsem, niiet soovin meile siis vaid nobedaid sõrmi ja häid ideid.

Kui te arvate, et ma terve päev siin oma blogi tegin või arvutis istusin, siis te eksite rängalt. Kella 10-14 toimetasin end Rahvaülikooli maalima kuntniku Aima Asi juurdel ning peale seda aitasin oma head sõbrannat töö juures mitu head tundi. Vähemalt minul on küll selle nädala kohta üks hea heategu olemas, kuidas on lood aga teiega?

Toredat nädalavahetust,

Raili:)

Kommentaare ei ole: