29. okt 2008

Elamusist

Eile oli Tallinnas liikveel trobikond õpse, need olime meie, Puurmani Gümnaasiumi õpetajad, kellele vald tegi hea kingituse õpetajate päeva puhul, teatrietenduse Tallinnas. Aitäh!

Minul oli aga põhjust veel päevakeseks jääda, sest kuidas sa sõidad pealinna ainult maad katsuma. Külastasin sugulasi, nuusutasin vanalinna, ilm oli suurepärane ning otsisin üles Kullo lastegalerii. Tõesti-tõesti, meie Puurmani kooli tööd olid seal näitusel "Armastan Eestimaad!"üleval - ääretult soe tunne olid seda näha! Tegin ka fotosüüdistusi, kui kätte saan, riputan siia kindlasti kohe üles. Triinu Kilplased olid ka täitsa olemas, see oli ka vist ainus plastiliini töö. Ent nüüd on jälle võimalus osaleda uuel konkursil ja selleks on:

Kullo Lastegalerii Kunstikonkurss LEMMIKLOOMA TALVEMOOD

Kes on sinu LEMMIKLOOM– kass, koer, papakoi, jaanalind, hiir, hamster, hobune ?

Ja kuidas sinu LEMMIKLOOM võiks TALVEL välja näha ? No kas kohe päriselt - sest mõnel loomal on talvel külm . Võib-olla oled talle midagi õmmelnud või kudunud? Siis võid meile joonistada - maalida TEDA selles rõivastuses või saata fotosid.

Või lase fantaasial lennata – milline võiks üks LEMMIKLOOMA talvemood välja näha muinasjutus, unes, SINU või TEMA unistustes.

Võid meile maalida, joonistada, meisterdada, saata skulptuure või fotosid. Kui vaja, võib lisada ka selgitava jutukese.

Kunstitööde tähtaeg on novembri lõpp!

Tööd osalevad näitusel „LEMMIKLOOMA TALVEMOOD“ 2.-15. jaanuaril Kullo Lastegaleriis, Tallinna vanalinnas Kuninga 6. AVAMINE 5.jaanuril kell 17.00.

Huvitavate ja heade ideede autoreid ootavad AUHINNAD !

Osalejate vanus – 4-18 aastat


Aga ikka parimate tervitustega ja kaunist vaheaega,

Raili

Kommentaare ei ole: